TMA. Kennis verrijken

TMA. Al 15 jaar uitdagende events

Trade Marketing B

Trade Marketing-B in samenwerking met SRM
Ben je werkzaam in een commerciële functie op middel managementniveau? Ben je trade marketeer of wil je als brandmanager of accountmanager actief betrokken zijn bij het trade marketingbeleid? Maar mis je gedegen theoretische kennis op dit vakgebied? Dan ben je toe aan de opleiding Trade marketing-B.
De opleiding Trade marketing-B verschaft je de kennis én de vaardigheden om distributievraagstukken te analyseren en om te zetten in passend commercieel beleid. Je vergroot jouw bekwaamheden in het vakgebied, functioneert beter en vergroot jouw carrièrekansen. SRM verzorgt de opleiding Trade marketing-B in nauwe samenwerking met de Stichting Trade Marketing Association.